Børnefrisør Herning

Børn er noget af det skønneste der findes – men kan også være noget besværlige, når mor og far forsøger at få klippet lokkerne af. I min salon er alle børn velkommen – uanset temperament og klippe-historik hos andre frisører eller i hjemmet 🙂

I børnenes tempo

I frisørbranchen udregner man normalvis priser på klipninger, på baggrund af hvor lang tid en klipning tager. Jeg har dog taget ekstra højde for tiden når børnene skal i stolen og derfor vil I som forældre altid opleve at der er god tid, når din børnene skal klippes. Med en god portion erfaring både fra frisørfaget, men også privat hvor jeg er mor til 2 små herlige krudtugler, ved jeg hvad der faktisk er vigtigst af alt: at man giver sig god tid og tager tingene i børnenes tempo. Nærvær og god tid tror jeg nemlig på avler tillid. 

Snolder gør glad

Selv de sødeste børn kan have brug for lidt hygge, når man skal sidde stille i lang tid. Derfor har jeg forsynet mig med en slikkepinde (faktisk verdens bedste!) – og alle børn får en, når de sætter sig til rette i stolen. På den måde er der altid lidt at se frem til for de små.