Vælg det rigtige glattejern:

Katja Ø tester: Glattejern 2022

 

Er du i tvivl om hvilket glattejern du skal vælge?

Fortvivl ej!

 

Du er landet på Danmarks mest omfattende test og anmeldelse af glattejern.

 

 

 

 

Om denne test

“Gennem de seneste årti har jeg arbejdet som frisør og driver min egen salon. Jeg har gennem tiden benyttet et hav af forskellige glattejern og fladjern og i denne artikel vil jeg anmelde og komme med mine betragtninger omkring valg af glattejern. Pris og kvalitet hænger unægteligt sammen, men det behøver dog ikke koste en formue at få en rigtigt godt glattejern.”

Katja Ørum

Indehaver, Katja Ø

#1 bedste glattejern

GHD Classic glattejern

Danmarks vel nok mest solgte glattejern fra GHD.. Og dét er der en årsag til. Du går ALDRIG galt i byen med dette alsidige og slidstærke glattejern fra GHD. En ofte uset fordel ved et glattejern som dette, er holdbarheden som oftest er flere år. Gold V fladjernet går ikke bare i stykket. Det er høj kvalitet for pengene. Læs mere om glattejernet her

Bedst til prisen

HH Simonsen glattejern

Her får ud ekstremt meget glattejern for pengene! Danske HH Simonsen leverer et fremragende glattejern til en rimelig og billig pris ift. kvaliteten af både look og feel på produktet, men også varmeeffekten samt glattejernets funktionalitet. Læs mere om glattejernet her

Billigste (gode) glattejern

Nicma glattejern

Når prisen er det vigtigste parameter er glattejernet her fra Nicma førstevalget. Nicma har en masse fede funktionaliteter, som du kan læse mere om ved at klikket på billedet. Læs mere om glattejernet her

Bedste mini glattejern

Babybliss glattejern

Dette mini-glattejern fylder ikke mere end en børste i tasken og er på den måde blandt de mindste mini glattejern på markedet. Babyliss er et anerkendt mærke blandt frisører og giver et super glat resultat samt hurtig opvarmning. Man skal ikke tage fejl af denne lille bandit, for den varmer op til 200 grader. Læs mere om glattejernet her

Fladjern og glattejern – er der forskel?

Svaret er simpelt: nej. Kært barn har mange navne. Et fladjern er blot en variant af det mere benyttede ord “glattejern”. Funktionaliteten er identisk hvadenten man glatter eller flader håret, fordi slutresultatet er det samme.

Markedet for glattejern

Der findes mere end 50 forskellige glattejern på det danske markedet og jeg har haft fingrene i de flest af dem. Udover glattejern og fladjern findes den en række andre elektroniske styling produkter såsom glattejern, crepejern, krøllejern, føntørrer, fladjern samt bølgejern. Glattejern kommer i mange forskellige varianter og størrelse herunder rejsestørrelser, mini-størrelser (nogle kalder dem baby-glattejern), store keramiske flader, små keramiske flader.

 

Ønsker du at købe et glattejern, så skal det ikke være et hvilket som helst ét. Det skal være et glattejern, der byder på en høj kvalitet og er nænsomt i brug. På denne måde undgår du at håret mister glans eller knækker. Derfor er du også bedst stillet med et glattejern med keramiske plader, da de behandler håret bedst.

Der findes dog mange glattejern på det danske marked. Derfor er det bestemt ikke nemt at vælge det rette for dig. Et sådant valg er du derfor nødt til at træffe med største omhu. Heldigvis bliver du guidet i retning af markedets bedste modeller herunder. Derfor er der sandsynligvis også et eller flere, der appellerer til dig.

ghd gold Styler

Forhandler Pris Information
1.046 DKK Se produkt
1.046 DKK Se produkt

ghd gold Styler er en af de mest populære glattejern på markedet. Det er ikke en status, det har opnået uden grund. Det er et innovativt glattejern, der udmærker sig på mange punkter. Derfor er det ikke kun populært her i landet. Tværtimod, så er det i store dele af verden, at det er blandt de mest foretrukne glattejern.

Det er et glattejern, der beviseligt efterladt dit hår glattere og blødere. Du er derfor sikret, at dit hår ser sundt og velplejet ud, når du har brugt ghd gold Styler. Det er ikke noget, du kan sige for mange andre glattejern. Det betyder også at det er et mere skånsomt glattejern. Det er en fordel, hvis det hyppigt kommer i brug.

Udstyret med en patenteret dual zone-tekologi

Glattejernet udmærker sig blandt andet ved at være udstyret med en fornyet og patenteret teknologi. Denne teknologi kaldes for en dual zone-teknologi. Dertil kan det også bryste sig af en varmesensor, der går på tværs af hver plade. Det er et samarbejde mellem disse, der sikrer en konstant temperatur på 185 °C under brug.

Endvidere er det også en teknologi, der sikrer at dit hår får en rigtig flot glans. Dertil er det selvfølgelig også med til at sikre et langtidsholdbart resultat. Det gør sig desuden gældende, uanset om du glatter, laver krøller eller bølger. Derfor får du et resultat, du kan være glad for, og som holder til en hel dag fyldt med strabadser.

Har en meget kort opvarmningstid

Det er ikke alle glattejern, der varmer lige hurtigt op. Derfor er det også noget, du skal være opmærksom på. Hvis du gerne vil have et glattejern, der er hurtigt og effektivt, så er denne model et godt bud. Her er der tale om et glattejern, der varmer op på blot 25 sekunder. Derfor kan du hurtigt være i gang med at glatte dit hår.

Den byder også på en indbygget sleep-funktion. Det sikrer at apparatet selv slukker, hvis ikke det har været i brug i 30 minutter. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvis du glemmer at få den slukket i en travlheds stund. Hvis du gerne vil skifte til et glattejern, der kan gøre noget godt dit hår, så er dette et godt valg.

Let adskilte varmeplader

Varmepladerne på ghd gold Styler er let adskilte. Det giver den fordel, at de glider lettere gennem dit hår. De er desuden også lettere afrundede. Det gør det nemmere for dig at lave krøller eller bølger med dit ghd gold Styler. Endvidere bør det nævnes, at ledningen måler 2,7 meter, hvilket giver dig en god bevægelsesfrihed.

Designet er selvfølgelig både ergonomisk og strømlinet i bedste ghd-stil. Det er ét af de aspekter, de særligt er kendt for; ikke at gå ned på design. Derfor er det ikke et glattejern, man bliver pinligt berørt over at have liggende fremme. Kvaliteten er selvfølgelig helt i top, hvorfor der også ydes to års garanti på glattejernet.

Detaljer:

 • Opvarmningstid: 25 sekunder
 • Temperatur: Max. 185 °C (konstant)
 • Ledning: 2,7 meter
 • Garanti: 2 år
 • Sleep Mode: Ja, efter 30 minutter

Remington PRO-Luxe Straightener S9100

Forhandler Pris Information
899 DKK Se produkt

Vil du gerne have et glattejern, der kan give dig et holdbart og lækkert resultat? Er det aktuelt, så kan du ikke blot vælge et vilkårligt glattejern. I stedet bør du tage et kig på PRO-Luxe Straightener S9100 fra Remington. Her får du nemlig et glattejern, der kan give dig det ønskede resultat. Det kan det endda gøre rigtig nemt.

Dette glattejern er blevet udstyret med Remingtons egen OPTIheat-teknologi. Det er en teknologi, der sikrer at varmen fordeles perfekt i dit hår. Derfor kan du selv opnå resultater, som du troede kun din frisør kunne. Det bedste er dog at din frisure holder i op til 24 timer. Derfor holder det ikke kun de første timer af dagen.

Keramiske plader med en Ultimate Glide-belægning

Det er dog ikke kun i forhold til førnævnte teknologi, at dette glattejern brillerer. Det kan nemlig også bryste sig af at være udstyret med keramiske plader med en Ultimate Glide-belægning. Det er en unik belægning, der glatte dit hår til perfektion. Efter ganske få strøg har du opnået det resultat, du ønskede at opnå.

Du er tilmed garanteret at belægningen efterlader dit hår smukt og blankt. PRO-Luxe Straightener S9100 har derfor mere at byde på end blot en glatning af dit hår. Bevægelsesfrihed er heller ikke noget, du skal tænke på. Remington har udstyret glattejernet med en ledning, der måler 3 meter, der giver dig en stor frihed.

Vælg mellem hele ni forskellige temperaturindstillinger

Du kan selv styre dit valg af temperatur på dette glattejern. Nærmere beskrevet, så kan du vælge mellem ni forskelige temperaturindstillinger. Derfor er der selvfølgelig også en passende temperatur til dit hår. Du kan indstille den fra 150 °C og op til 230 °C. Pas dog på med at bruge de helt høje temperaturer på glattejernet.

Det er dog en klar fordel, at du har frihed til at vælge en passende temperaturindstilling. Det garanterer dig en optimal styling, uanset om du har fint, normalt eller tykt hår. Derfor er PRO-Luxe Straightener S9100 også et glattejern, der harmonerer med de fleste krav. Det er i hvert fald ikke en model, du skal tøve med at købe.

Slukker automatisk efter 60 minutter

Du skal ikke selv huske at slutte glattejernet efter brug. Det skal du i hvert fald kun, hvis du vil spare strøm, så du bør selvfølgelig selv huske. Skulle du ende med at glemme det, fordi du har travlt, så slukker det helt af sig selv. Det gør det efter 60 minutters inaktivitet. Derfor er det ikke noget, du skal være bekymret for.

Endvidere bør det også nævnes, at det kan bryste sig af en meget kort opvarmningstid. Det er nemlig i stand til at varme op på blot 15 sekunder. Derfor er det et ideelt valg for dig, der ofte har travlt om morgenen. Det er dog ikke ensbetydende med, at der er gået på kompromis med andet. Tværtimod, så er kvaliteten i top.

Detaljer:

 • Opvarmningstid: 15 sekunder
 • Temperaturindstillinger: 9 stk.
 • Temperatur: Fra 150 °C til 230 °C
 • Sleep Mode: Ja, efter 60 minutter
 • Ledning: 3 meter
 • Belægning: Keramisk belægning

GB by Gun-Britt Glattejern

Forhandler Pris Information
699 DKK Se produkt

Med et glattejern fra GB by Gun-Britt kan du nemt forvandle morgenhåret til glansfulde lokker. Denne model er et nemt og virkningsfuldt værktøj til din frisering, uanset din hårtype og -længde. Derfor er det også blevet et populært fladjern på det danske marked. Der er nemlig mange, der mener, det passer godt til deres behov.

På trods af prisen, så er det fortsat et meget professionelt glattejern, som GB by Gun-Britt har skabt. Derfor er du garanteret, at du ikke skal gå på kompromis med noget. Ønsker du god kvalitet og dansk design, så er dette glattejern et ideelt valg. Det bryster sig nemlig af et stilrent og moderne udseende fra top til tå.

Et både effektivt og nænsomt glattejern

Med dette glattejern er du garanteret en effektiv og nænsom styling. Det er et professionelt glattejern, der kan byder på en keramisk tourmaline-belægning. Derfor glider varmepladerne også let over håret, så det ikke beskadiges nær så meget. Det er skånsomt og medvirker til at dit hår holder til hyppigere brug af glattejernet.

Varmepladerne er også meget fleksible. Det er særligt denne store fleksibilitet, der kan garantere et ensartet tryk over hele hårtotten. Det er fordelagtigt, da det medfører at resultatet bliver jævnt. Samtidig skal du også kun køre over hver hårsektion én gang. Derfor er der også tale om et meget tidsbesparende glattejern.

Byder på en hurtig opvarmning

Det er ikke kun under selve glatningen, at dette glattejern kan spare på din tid. Det byder nemlig også på en hurtig opvarmning. Faktisk varmer det op til den ønskede temperatur på maksimalt 30 sekunder. Selvom du har travlt, så behøver du ikke at springe over glatningen. Det når du nemlig sagtens med dette fladjern.

Du kan også selv vælge en passende temperatur, som passer til din hårtype og -længde. Du kan indstille det fra 150 °C og helt op til 230 °C. Derfor kan du selvfølgelig også finde en god temperatur til dig. Vær dog meget varsom med brugen af de helt høje temperaturer. De kan nemlig beskadige dit hår, da varmen slider det.

Udstyret med ledning, der kan dreje 360 grader

GB by Gun-Britt har også valgt at udstyre dette glattejern med en unik ledning. Den kan ikke blot bryste sig af en længde på 2,8 meter. Den har også meget mere at byde på end dette. Den kan nemlig drejes 360 grader, hvilket giver dig en høj bevægelsesfrihed. Dermed har du frihed til at glatte dit hår, som du helst vil gøre det.

Du skal desuden heller ikke være bekymret, hvis du er kommet lidt for hurtigt ud ad døren. Hvis du har glemt at slukke dit glattejern, så sørger det selv for at slukke efter 50 minutter. Derfor kommer det ikke til at ligge tændt hele dagen. Der medfølger også en slidstærk stofpose, der sikrer både nem opbevaring og transport.

Detaljer:

 • Ledning: 2,8 meter
 • Opvarmningstid: 30 sekunder
 • Temperatur: Fra 150 °C til 230 °C
 • Belægning: Keramisk belægning
 • Sleep Mode: Ja, efter 50 minutter

ghd The Original Classic Styler

Forhandler Pris Information
936 DKK Se produkt

Dette er én af de mest velkendte glattejern på markedet. Det har eksisteret i mange år, men er dog løbende blevet opdateret. Hvis du gerne vil have et glattejern, der virker som det skal, uden det er besværligt, er dette et oplagt valg. The Original Classic Styler er et perfekt valg for dig, der kun vil dit hår andet end det bedste.

Det er et glattejern, der udmærker sig på mange punkter. Det er selvfølgelig også derfor, det er blevet til ét af markedets mest populære modeller. Det er dog specielt de keramiske varmeplader, der sikrer dig et pænt og jævnt resultat. Det skyldes at varmelegemerne under pladerne har samme størrelse, så varmen er jævn.

Undgår ekstrem varme

Der er dog også en anden fordel ved at varmen bliver fordelt jævnt over hele pladen. Det betyder nemlig at du kan undgå at udsætte dit hår for ekstrem varme. Varmen fordeles nemlig over hele pladen, hvilket sikrer en konstant, jævn temperatur. Det er mere skånsomt overfor dit hår, der ikke tåler alt for meget varme.

Det er også derfor, der ikke er behov for en højere temperatur end 185 °C. Det er markant lavere end andre modeller, hvor temperaturen ofte lyder på omtrent 230 °C. Det indbyggede strømkredsløb sørger for, at dit glattejern har en optimal temperatur under hele processen. Det giver dig altid et ensartet og flot resultat.

Afgiver negative ioner under brug

Det er også et glattejern, der afgiver negative ioner under brug. Det er en fordel, da det er med til at reducere statisk elektricitet. Derfor efterlades du med et skinnede hår, hvor hvert hår er indkapslet. Det byder dertil også på en fornyet digital kontrol. Det giver dig kontrol og frihed til at opnå stor succes med din frisering.

Det er også et meget alsidigt jern, der kan bruges til flere formål. Det kan ikke blot glatte dit hår, men også laver krøller, volumen og bølger. Det kan fx bruges til at lave slangekrøller eller fald. Du kan også lave krusede effekter eller skabe volumen og spændstighed. Derfor er det meget mere end blot et almindeligt glattejern.

Byder på en hurtig opvarmning

Det er også et glattejern, der byder på en hurtig opvarmning. Du kommer derfor ikke til at vente længe, før det har opnået rette temperatur. Det afgiver tilmed et blinkende lyssignal, når en temperatur på 185 °C er opnået. Faktisk tager det ikke mere end 20 sekunder, før det er varmet op til en fin temperatur på 185 °C.

Den kan også bryste sig af en drejelig ledning med en længde på hele 2,7 meter. Derfor er du sikret, at du får en god bevægelsesfrihed, når du bruger jernet. Det er gældende, uanset om du vil glatte hår, lave bølger eller noget tredje. Det byder også på indbygget Sleep Mode, så det automatisk slukker efter 30 min. inaktivitet.

Detaljer:

 • Temperatur: Max. 185 °C
 • Ledning: 2,7 meter
 • Opvarmningstid: 20 sekunder
 • Belægning: Keramisk anti-statisk belægning
 • Sleep Mode: Ja, efter 30 minutter

HH SIMONSEN® Signature Styler

Forhandler Pris Information
549 DKK Se produkt

Signature Styler fra HH SIMONSEN er en del af deres velkendte Signature-serie. Det er en serie, der består af deres topmodeller. Derfor er du garanteret, at det er produkter, der er udviklet med de seneste teknologier. Det gør sig også gældende for deres Signature Styler. Derfor er det et moderne og teknologisk vidunder.

Det er dog ikke kun på de teknologiske og funktionelle punkter, at det er med i front. Det er også gældende i forhold til designet, da det byder på stilrent og strømlinet design. Designet er dog ikke kun flot – det er også funktionelt. Det sikrer nemlig at det kan bruges tæt på hovedbunden, uden fare for at brænde sig på det.

Er udstyret med et ergonomisk håndtag

Det er ikke alle glattejern, der er behagelige at holde på det. Det er noget, de gerne vil gøre noget ved hos HH SIMONSEN. Derfor er deres Signature Styler designet med et ergonomisk håndtag, der er behageligt at holde på. Samtidig er det skabt i et letvægtsmateriale, så det vejer 240 gram, hvilket også øger komforten.

Endvidere er det også et glattejern, hvor der har været stor fokus på bevægelsesfriheden. Det kommer blandt andet til udtryk ved ledningen. Ikke nok med dens længde på hele 3 meter, så byder den også på en såkaldt pivotfunktion. Det betyder at ledningen ikke bliver snoet, og du derfor kan vende jernet, som du ønsker det.

Plader lavet af poleret aluminium

Pladerne på Signature Styler er lavet af poleret aluminium, der efterfølgende er coated. De er blevet coated med en kombination af turmalin, titanium og olie. Det er en klar fordel, da det er med til at sikre en både skånsom og let glatning af håret. Derfor opnår du selvfølgelig også altid det resultat, du ønsker at opnå.

Samtidig bør det også nævnes, at det er et glattejern, der byder på plader med en stor bredde. Faktisk måler de hele 4,2 cm. i bredden. Derfor er du sikret, at det er et jern, der giver en effektiv og hurtig glatning af dit hår. De brede plader medfører også at det er særligt ideelt til dig, der har kraftigt eller meget langt hår.

Du kan nemt indstille temperaturen

Det er nemt for dig at finde en passende temperatur på dette glattejern. Det byder nemlig på et stort udvalg af temperaturindstillinger. Faktisk er det muligt for dig at indstille den til mellem 50 °C og 232 °C. Derfor kan alle finde en temperatur, der er passende for deres vedkommende. Pas dog på med de høje temperaturer.

Temperaturen indstilles ved hjælp af en berøringsfølsom sensor på håndtaget. Derfor er det nemt, og du kan sagtens gøre det under brug. Det er også udstyret med et LED-display, der viser den nuværende temperatur. Endvidere byder det på Sleep Mode, som automatisk slukker for jernet efter 20 minutters inaktivitet.

Detaljer:

 • Temperatur: Fra 50 °C til 232 °C
 • Vægt: 240 gram
 • Plader: 4,2 cm.
 • Belægning: Turmalin, titanium og olie
 • Ledning: 3 meter
 • Sleep Mode: Ja, efter 20 minutter

DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush

Forhandler Pris Information
599 DKK Se produkt

Her er der ikke tale om et normalt glattejern. I stedet er der tale om en glattebørste. Den har mange fordele, som du ikke får, hvis du vælger et konventionelt glattejern. Den primære fordel er, at du med et jern er nødt til at dele håret op i små sektioner. Det behøver du ikke, hvis du i stedet glatter dit hår med denne børste.

Faktisk kan du glatte op til fem gange så meget hår på én gang, som med et glattejern. Derfor kan du spare en del tid, når du skal glatte dit hår. Den er nem at bruge, og er perfekt i en travl hverdag, hvor du kun har et par minutter til at glatte hår. Det tager nemlig ikke mere end få minutter med en glattebørste fra DAFNI.

Keramisk belægning af højeste kvalitet

Hvis du vælger denne børste, så får du også en børste med en keramisk belægning af højeste kvalitet. Det er blot med til at sikre, at den er endnu mere effektiv i brug. Samtidig byder den også på hele 400 W. Det er en god mængde mere end andre lignende glattebørste. Ofte byder de nemlig på et markant mindre antal Watt.

Det høje antal Watt sikrer både en hurtig opvarmning og en konstant temperatur. Ikke nok med det, så kommer den med en bagside, der er lavet i varmeresistent plastik. Derfor er der ikke nogen fare for at den bliver overophedet. Dertil er der heller ikke nogen fare for, at du brænder dig på bagsiden af selve børsten.

Holder en konstant temperatur

Børsten er i stand til at holde en konstant temperatur, når den er i brug. Mere specifikt, så holder den hele tiden en konstant temperatur på 185 °C. Det er den mest ideelle temperatur at frisere dit hår ved. Det er ikke så varmt, at det ender med at skade dit hår. Omvendt er det heller ikke for lave en temperatur at style med.

Den yderste del af de lilla børstehår er bestående af en sort plastikspids. De bliver ikke varme under brug, og du kan derfor køre børsten helt tæt ved hovedbunden. Det kan du gøre uden at være bekymret for, hvorvidt du brænder dig. Det er selvfølgelig også én af fordelen ved at vælge en glattebørste i stedet for et glattejern.

Bliver varm på under et minut

Der er mange glattejern, der kan blive varme på under 30 sekunder. Børsten fra DAFNI er desværre ikke ét af dem. Den varmer dog stadig relativt hurtigt op, da den bliver varm på under et minut. Den er udstyret med et lille lys, der skifter fra rødt til grønt, når den er klar til brug. Derfor er du ikke i tvivl om, om den er varm.

Endvidere sørger den selv for at slutte efter 15 minutters inaktivitet. Derfor er der ikke nogen fare for, at den ender med at ligge tændt en hel dag. Hvis du gerne vil gøre den rent, så kan du rense den med en fugtig klud. Det bør selvfølgelig understreges, at en DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush ikke bør bruges i vådt hår.

Detaljer:

 • Belægning: Keramisk belægning
 • Effekt: 400 W
 • Ledning: 2,2 meter
 • Opvarmningstid: Under 1 minut
 • Temperatur: Max. 185 °C
 • Sleep Mode: Ja, efter 15 minutter

Beurer HS 80

Forhandler Pris Information
749 DKK Se produkt

Der er mange fordele ved dette glattejern fra Beurer. Det kan blandt andet bryste sig af en høj kvalitet. Det er faktisk en kvalitet, der gør, at det kan holde i rigtig mange år. Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet, så er HS 80 fra Beurer et ideelt valg. Her er du sikret, at kvaliteten er et aspekt, der har været højt prioriteret.

Ikke nok med det, så har det også en størrelse, der gør, at du kan tage det med på farten. Hvis du ofte er på farten, så er det en god idé at købe et glattejern, der er nemt at have med. Hvis det er en prioritet for dig, så er HS 80 fra Beurer et godt valg for dig. Det er nemt at finde plads til i tasken, og kan bruges i hele verden.

Du kan bruge glattejernet med det samme

Det er også et ideelt valg, hvis du gerne vil have et fladjern, der fungerer hurtigt. Beurer HS 80 kan nemlig bryste sig af en hurtig opvarmning. Faktisk er det i stand til at varme op i løbet af blot 15 sekunder. Du kan derfor blot finde glattejernet frem, sætte det i stikkontakten, og dernæst kan du hurtigt tage det i brug.

Den hurtige opvarmningstid er selvfølgelig også én af de klare fordele ved dette glattejern. Det er dog langt fra det eneste, det har at byde på. Det er blandt andet blevet udstyret med en automatisk sluk-knap. Det gør det nemt at slukke for apparatet, når du er færdig med at bruge det. Derfor glemmer du næppe at slukke.

Er udstyret med en Triple Ionic Function

Beurer har valgt at udstyre deres HS 80 med en unik og fantastisk Ion-teknologi. Det har de gjort i form af en funktion, de kalder for Triple Ionic Function. Det er en funktion, der gør det i stand til at give en individuel styling og et mere skinnende hår. Det er desuden noget, der er gældende, uanset hårtype og -længde.

Ikke nok med det, så er der også tale om et glattejern, der er udstyret med plader i titanium. Det er et bevidst valg, da det er med til at beskytte dit hår. Samtidig byder det også på et brugervenligt LCD-display. Det er et display, der kun er synligt ved brug. Er det ikke i brug, men er det derimod slukket, så er det ikke synligt.

Nemt at have med i en taske

Hvis du køber et HS 80 fra Beurer, så er det ikke kun selve glattejernet, du får. Der medfølger nemlig også et termohylster, der kan holde til varmepåvirkningen. Derfor skal du ikke vente til det er kølet ned, før det kan pakkes ned i en taske. Det er blandt andet derfor, det er praktisk at vælge HS 80, hvis du ofte er ude at rejse.

Dertil er det også muligt at låse pladerne sammen. Det er også en fordel, når du rejser. Det får det nemlig til at fylde mindre. Ledningen på HS 80 er i stand til at dreje 360 grader. Det kan den endda uden at tage skade. Kvaliteten er ikke noget, du skal være bekymret for. Det er også derfor, der gives tre års garanti på HS 80.

Detaljer:

 • Opvarmningstid: 15 sekunder
 • Belægning: Titanium
 • Ledning: 1,8 meter
 • Garanti: 3 år
 • Temperatur: Fra 100 °C til 220 °C
 • Auto-sluk: Ja

Remington Curl and Straight Confidence S6606

Forhandler Pris Information
699 DKK Se produkt

Her er der tale om et ægte 2-i-1-værktøj. Curl and Straight Confidence S6606 fra Remington er ikke blot et almindeligt glattejern. Det er et hårværktøj, der både kan bruges til glat og krøl. Derfor er det et jern, der er ideelt for dig, der vil have variation i frisuren. Med et værktøj som dette, så bliver det nemlig nemt for dig.

Det er dog ikke det eneste, det kan bryste sig af. Remington har også altid været kendt for at levere en høj kvalitet. Det er ikke nogen undtagelse for dette stylingjern. Tværtimod, så er du sikret en kvalitet, der er helt i top. Det er også derfor, de har valgt at give 3 års garanti på det. Derfor skal du ikke bekymre dig om kvalitet.

Krøller eller ej – du bestemmer selv

Du får et væld af gode muligheder med dette jern. Det byder nemlig på et unikt design med snoede plader. Det er netop disse plader, der gør det velegnet til både glatning og til at lave krøller. Hvis du ønsker at lave krøller, så skal du blot dreje jernet en halv omgang. Det bliver ikke meget nemmere for dig at lave krøller.

Hvis du godt kan lide at have lidt variation i din frisure, så er dette et ideelt valg. Ikke nok med at du bliver i stand til at glatte dit hår, så kan du også lave krøller og bølger. Du er derfor ikke nødt til at lave store, kraftige krøller. Du kan sagtens nøjes med at lave lette bølger. Det er helt op til dig selv at vurdere, hvad du ønsker.

Giver en skånsom og kontrolleret styling

Det er også et glattejern, der er udstyret med varmeplader af høj kvalitet. Det understreges blandt andet ved at de har en keramisk belægning, der byder på anti-statisk turmalin. Det er med til at gøre overfladen ekstra glat. Derfor er det også et glattejern, der kan glide gennem håret. Det sker endda uden den store modstand.

Der er flere fordele forbundet med dette. Det er med til at beskytte dit hår, men hjælper også med at bevare glansen i håret. Det er oven i købet også noget, der modvirker krus. I siden af pladerne sidder der en række små kamme. De sikrer at håret glider korrekt gennem pladerne, så du får bedre kontrol over styling af håret.

Varmer op på kun 30 sekunder

Hvis du har prøvet at vente på et glattejern, der tager lang tid om at varme op, så ved du, det er irriterende. Det er de også godt klar over hos Remington. Derfor har de sørget for at dette jern varmer op i løbet af blot 30 sekunder. Det er selvfølgelig en fordel, for du kan derfor hurtigt være i gang med at glatte eller krølle hår.

Den er også blevet udstyret med en ledning, der er roterbar og har en længde på 1,8 meter. Dertil er det også i stand til at slukke automatisk efter 60 minutters inaktivitet. Derfor skal du ikke være bekymret, hvis du har glemt det i stikkontakten. Det byder også på en pladelås, der gør det pladsbesparende og nemt at opbevare.

Detaljer:

 • Ledning: 1,8 meter
 • Opvarmningstid: 30 sekunder
 • Auto-sluk: Ja, efter 60 minutter
 • Temperatur: Fra 150 °C til 230 °C
 • Temperaturindstillinger: 5 stk.
 • Garanti: 3 år

ghd Platinum+ Styler White

Forhandler Pris Information
1.499 DKK Se produkt

Her får du et jern, der har meget at byde på. Det er dog især én ting, der får det til at udmærke sig. Det kan nemlig bryste sig af at være det første SMART Straightener. Det betyder at det er i stand til at forudse hårets behov, tykkelse og tekstur. På denne måde giver det altid et godt resultat, uanset din hårlængde- eller -type.

Det gør brug af en helt ny og unik teknologi til at beregne hårets tykkelse og tekstur. Det er noget, der sker imens du glatter det. Derfor er det også et godt køb, uanset om du har kort hår, tykt hår eller krøllet hår. Det er i alle tilfælde et glattejern, der giver et godt resultat. Derfor er det naturligvis også en god investering.

Er udstyret med patenteret Ultra Zone-teknologi

Det er dog ikke kun i stand til at beregne hårets tykkelse og tekstur. Det er også et jern, der kan bryste sig af at være udstyret med Ultra Zone. Det er en patenteret og unik teknologi, der gør brug af en række sensorer, der er fordelt over varmepladen. Det er disse sensorer, der sørger for en jævn varme over hele varmepladen.

Endvidere er det også noget, der kan sikre, at der hele tiden holdes en konstant temperatur på 185 °C. Der er ikke behov for en højere temperatur end dette, selvom mange tror det. Det er et ultimativt værktøj til dit hår, der altid sikrer de bedste resultater. Dit hår efterlades ikke blot sundere, men også mere skinnende.

Er mere skånsomt overfor dit hår

Hvis du vil opnå et godt resultat, når du bruger dit glattejern, så er høj varme ikke vigtigt. Det er jævn varme, der er vigtigt. Det er dét, de føromtalte sensorer er i stand til at sikre. Det er også sundere for dit hår, hvorfor det ikke slides nær så meget. Det opretholder nemlig en sikker varme fra rod til spids igennem processen.

Det er nemlig med til at beskytte dit hår mod varmeskader. Samtidig sikrer det også mod unødvendigt mange knækkede hår. Derfor skal du ikke gå på kompromis med sådanne aspekter, for at få et godt resultat. Det er dét, der får ghd til at skille sig ud fra mængden. Det er også dét, der har gjort ghd til et respekteret brand.

Designet med en wishbone hinge

Hvis du vælger en Platinum+ Styler White fra ghd, så får du et glattejern, der er designet med wishbone hinge. Det er en helt særlig udformning, der sikrer at de to plader er på linje med hinanden. Da de er det, så er du også sikret at håret holdes perfekt på plads. Det medvirker til at dit resultat bliver præcis, som det var planen.

Den byder også på en Sleep Mode-funktion. Det medfører at den selv slukker efter 30 minutters inaktivitet. Du skal derfor ikke bekymre dig, hvis du har glemt at slukke den. Der skal ikke herske tvivl om, at det er en eksklusiv og kompromisløs styler. Det er et glattejern for dig, der ikke vil nøjes med andet end det bedste.

Detaljer:

 • Ledning: 2,7 meter
 • Sleep Mode: Ja, efter 30 minutter
 • Temperatur: 185 °C (konstant)
 • Garanti: 3 år
 • Opvarmningstid: 20 sekunder

Hvilke typer glattejern findes der?

De mange glattejern adskiller sig på mange punkter. Ét af de mest essentielle punkter er dog de forskellige typer varmeplader. Et glattejern er nemlig blot to varmeplader, der er monteret på et elektrisk værktøj. Når de to varmeplader klemmes sammen om og trækkes gennem håret, så glattes både krus og krøl ud.

Der findes flere typer varmeplader på glattejernene. Som udgangspunkt findes der tre forskellige typer. Det er henholdsvis keramisk, turmalin og titanium. De har hver især deres egne fordele og ulemper, hvorfor du skal vælge med afsæt i egne kriterier. Herunder beskrives de tre forskellige varmeplader i nærmere detaljer.

Keramisk

Den mest populære løsning er et glattejern, der er udstyret med keramiske varmeplader. Det er flere grunde til. Det skyldes blandt andet at de prismæssigt er overkommelige i forhold til andre typer. De er også gode til at udglatte hår ved lavere temperaturer. Det skyldes af de fortrinsvis gør brug af den såkaldte ion-teknologi.

Det er en teknologi, der fungerer ved at negative ioner udligner de positive ioner i håret. Det fører ikke blot til skinnende hår, men også krus-frit hår. Dertil får lyset også nemmere ved at reflektere. Endvidere er det en type glattejern, der har en langtidseffekt, så du kan glatte håret om morgenen, og holdet glat en hel dag.

Dertil er de keramiske plader også i stand til at tillade en mere jævn varmefordeling. Det er en fordel, da det ikke ender med at beskadige dit hår. Det er en type glattejern, der er god til de fleste hårtyper. Det er dog i høj grad personer med fint og naturligt hår. Personer med let-bølget hår vil også have stor glæde af det.

Turmalin

Turmalin er også noget, du sommetider kan støde på, når du læser beskrivelsen af et keramisk glattejern. De glattejern, der byder på turmalin har et indhold af små krystaller, der indeholder mineraler. Disse mineraler er med til at glatte håret ud. Endvidere modvirker de også varmen, da de kan afskærme håret fra den.

Hvis du bruger glattejern med turmalin, så er du garanteret et meget effektivt glattejern. Derfor er du typisk kun nødt til at glatte hver hårsektion én gang. Når du bruger et sådant glattejern, så får du også et skinnende og glansfuldt hår. Du er sikret, at det også efterlader dit hår uden krus og krøl, som selvfølgelig er målet.

Titanium

Du kan også finde glattejern, der har en belægning bestående af titanium på pladerne. Det er en type, der er særligt fordelagtig for personer, der har meget krøllet hår. Er det tale om deciderede krøller, så kræver det nemlig en del af glattejernet at glatte dem ud. Særligt set i forhold til naturligt glat eller en smule naturkrøl.

Endvidere er titanium det eneste metal, der kan give et flot niveau af fladhed og glans. Det er især noget, der er gældende, hvis du har krøllet eller meget kraftigt hår. Dertil er det også en type glattejern, der er kendt for at byde på et hav af funktioner. Derfor har du altid fuld kontrol over dit glattejern og resultat af brugen.

Nano

Det er ikke alle, der kender til det, men glattejern med nano vinder mere og mere frem. Derfor er der også en vis chance for, at det er noget, du vil støde på i din søgning. Faktisk er det en god idé at vælge en model med nano, da det bærer en del fordele med sig. Det er bl.a. med til at holde på hårets naturlige fugt.

Hvis dit hår beholder sin fugt, så vil det også se mere glansfuldt ud. Det vil dertil også være mindre tørt. Det er også noget, der får dit hår til at tage sig bedre ud. Nano kan også sikre at både din frisure og farve holder længere. Endvidere kan det også skabe mere volumen i håret, så der er mange fordele ved denne teknologi.

Sådan får du mest ud af dit glattejern

Du kan faktisk bruge et glattejern til andet end at glatte hår. Det er ikke alle, der er klar over dette. Det kan også bruges som redskab til at skabe et fint naturligt fald, glansfuldt hår eller store, flotte krøller. Herunder bliver du præsenteret for en række måder hvorpå du kan få mest ud af dit glattejern i dagligdagen.

1. Undgå spildtid ved at dele håret op

Hvis du sørger for at dele håret op i mellem tre og fire sektioner, så undgår du at skulle glatte det om igen og igen. Det sparer dig ikke blot for tid, men forhindrer også slid af dit hår. Det tager dig kortere tid at glatte håret på denne måde. Det skyldes at du har et bedre overblik over, hvor langt du er kommet med det.

2. Sørg for at holde det rent

Det er kun ganske få, der tænker over at gøre deres glattejern rent efter brug. Det er stadig varmt og typisk har de fleste travlt med at komme ud ad døren. Det er heller ikke nødvendigt at rengøre den hver gang, men jævnlig rengøring er dog en god idé. Under brug samler der sig nemlig en masse rester fra dit hår på pladerne.

Mange tror også at det er omfattende at rengøre deres glattejern. Sådan forholder det sig dog slet ikke. Det er faktisk noget, der forholder sig stikmodsat, da det er klaret på ganske kort tid. Du skal nemlig ikke gøre andet end at aftørre pladerne med en opvredet klud i varmt vand. Derfor tager det også kun et par minutter.

3. Kan også bruges som strygejern

Har du travlt? Og skal du ud ad døren lige om lidt? Så er det ikke sikkert, du tror, du har tid til at stryge din skjorte. Det kan også være sandt, hvis du skal finde strygejern og -bræt frem. Det behøver du dog ikke, da du blot kan bruge dit glattejern. Det kan nemlig udjævne de fleste krøller, men vær varsom brugen af det.

Vigtigt at varmebeskytte dit hår, når du bruger glattejern

Det er ikke videre sundt for dit hår, hvis du bruger varme til at frisere det. Det er ikke kun gældende for brug af glattejern, men også både krøllejern og hårtørrer. Derfor gør du klogt i at holde lidt igen med varmen. Det gør sig særligt gældende, hvis du bruger varme til at frisere dit hår hver dag, da det slider meget på håret.

Du rådes derfor til at tage en eller to dage om ugen, hvor du ikke benytter dig af varme. På disse dage kan du i stedet eksperimentere med diverse variationer af hestehaler, fletninger eller knolde. Det giver en tiltrængt pause til dit hår, hvor det ikke beskadiges af varmen. Det ofte du kan gøre dette, des bedre er det faktisk.

Hvordan varmebeskytter jeg mit hår?

Uanset om du bruger varme i et stort eller småt omfang, når du friserer dit hår, så varmebeskyttelse vigtigt. Det er dog især vigtigt, hvis du bruger glattejern, krøllejern eller hårtørrer hver dag. Det er nemlig en både god og forebyggende metode til at bevare et sundt hår. Det kan give dit hår mere liv og et sundere look.

Det er sikkert også noget, du har fået at vide hos frisøren, men det er ikke alle, der tager det til sig. Det skyldes særligt at folk tror, at det ikke er vigtigt. Som navnet også antyder, så er varmebeskyttelse med til at beskytte dit hår mod varmen. Det er dog ikke det eneste, det kan gøre. Det kan også tjene nogle helt andre formål.

Varmebeskyttelse kan også gøre dit hår mere glansfuldt og sundt at se på. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle typer varmebeskyttelse, der er lige effektivt. Her skal du særligt holde øje med hvor mange grader, den kan beskytte imod. De fleste former for varmebeskyttelse kan dog sagtens beskytte mod op til 230 °C.

Hvordan virker varmebeskyttelse?

Du kan både bruge varmebeskyttelse i fugtigt og tørt hår. Det skal dog bruges, inden du går i gang med selve varmebehandlingen. Typisk kommer din varmebeskyttelse i form af en spray. Fra denne skal du blot bruge et par pump til hele året. Du skal dog vente til det er tørret ind, før du går i gang med dit glattejern.

I praksis fungerer det blot ligesom solcreme til huden. I dette tilfælde er det blot til håret i stedet for huden. Når du bruger en sådan spray i dit hår, så lægger den en beskyttende hinde over håret. Det er en hinde, der kommer mellem hår og varme, hvorfor den garanterer en minimal kontakt mellem varmeplader og hår.

Varmen skal nemlig først trænge igennem den hinde, som varmebeskyttelsen har dannet. Det medfører at dit hår ikke tager nær så meget skade, som det ellers ville have gjort. Det er langt fra alle, der tænker over, at deres hår kan tage skade af varme. Det er en skam, for det betyder også, at mange ikke beskytter det.

Du må ikke undervurdere varmebeskyttelse

Du skal altid sørge for at beskytte dit hår bedst muligt mod varmen. Hvis du vil bruge varme til at frisere dit hår, så er du nødt til at passe godt på det, hvis du ikke vil slide det. Det er ikke alle, der får brugt en effektiv form for varmebeskyttelse. Andre gør det kun i ny og næ, fordi de ikke helt forstår vigtigheden af det.

Der er også mange, der tror, at det kun er ved brug af et glattejern, at det er nødvendigt. Det er dog slet ikke tilfældet. Tværtimod, så er det vigtigt, at du bruger en form for varmebeskyttelse ved alle varmeværktøjer til håret. Det tæller derfor også blandt andet krøllejern og hårtørrer, som også kan beskadige dit hår.

Du bør ikke bruge dit glattejern i vådt hår

Det er de færreste, der gør det, men det bør alligevel nævnes, at et glattejern ikke skal bruges i vådt hår. Det er meget vigtigt, at du altid sørger for at bruge det i tørt hår. Du kan ende med at påføre dit hår stor skade, hvis du anvender et glattejern i vådt hår. Varmen i sig selv gør skade, men det våde hår gør det blot værre.

På trods af at glattejernet også gør skade på tørt hår, så sker det i et større omfang, hvis det er vådt. Det er der op til flere grunde til. Først og fremmest handler det om den hurtige fordampning af vandet. Det kan du ikke undgå, hvis du glatter håret med et varmt glattejern. Og det kan dit hår ganske enkelt ikke så godt tåle.

Derfor er det også meget vigtigt, at du ikke begynder at glatte vådt hår. Er du netop kommet ud fra bruseren, så vente til dit hår er helt tørt. Det gør heller ingen forskel, hvorvidt du bruger våd eller tør varmebeskyttelse. Selvom du bruger varmebeskyttelse i vådt hår, så skal du fortsat vente til dit hår er tørt, inden du går i gang.

Undgå at ødelægge dit hår

Hvis du gerne vil undgå at ødelægge dit hår, så skal du ikke bruge et glattejern i vådt hår. Det er simpelt, og det bør derfor ikke være svært at undgå. Alligevel er der mange, der gør det, fordi de har travlt og ikke kan vente til håret er helt tørt. Vil du undgå at beskadige dit hår unødvendigt, så hold glattejernet fra vådt hår.

Der skal ikke herske tvivl om, at der kan forekomme morgener, hvor du har travlt. På disse tidspunkter kan det nemt virke appellerende at glatte håret, selvom det er vådt. Det må du dog for alt i verden ikke gøre. Du beskadiger nemlig dit hår i stor stil. Så er det bedre, at du undlader at frisere håret på den pågældende dag.

Undgå at lave fejl, når du bruger dit glattejern

Det kan virke nemt at bruge et glattejern. Faktisk er det dog ikke helt som nemt, som det virker. Der er mange fejl, du kan begå, hvis du ikke er bekendt med dem. Der er nogle fejl, der er mere typiske end andre. Derfor bør du også forsøge at undgå disse. Skal du gøre dette, så skal du dog først have et kendskab til dem.

Typisk er der tale om fejl af mindre karakter. Derfor er de ikke så svære at undgå, men faktisk kan de sagtens gøre stor skade. Hvis du ikke har kendskab til dem, så kan du herunder lære mere om dem. Det gør du klogt i, så du kan undgå dem på bedst mulig vis. Som angivet, så er de dog ikke specielt besværlige at undgå.

Brug ikke for høj varme

Der er mange, der har en tendens til at bruge for høj varme på deres glattejern. Det er meget vigtigt, at du forsøger at undgå dette. Særligt fordi der slet ikke er nogen grund til at bruge en høj varme. De fleste modeller kan skrues op til en temperatur på cirka 220 grader. Det er dog slet ikke nødvendigt med denne temperatur.

I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt med en højere temperatur end 180 grader. Hvis du bruger en højere temperatur end dette, så risikerer du blot at ødelægge dit hår. Derfor er det vigtigt, du er varsom med dette. Hvis du har meget kraftigt hår, så kan det være nødvendigt med en højere temperatur, men det er sjældent.

Manglende varmebeskyttelse

Som der også er givet udtryk for herover, så er varmebeskyttelse et vigtigt aspekt. På trods af dette, så er der mange, der glemmer det. Nogen anser det ikke for at være vigtigt, mens andre blot glemmer det. Det skal dog ikke være på baggrund af manglende tid, at du undlader. Det tager dig nemlig ikke synderligt lang tid.

Du skal blot bruge et par pump fra din spray med varmebeskyttelse. Herefter skal du køre det ud i håret. Når du har gjort dette, så skal du lade det tørre ind. Det hele tager ikke mere end et par minutter. Så kan du f.eks. lave en kop kaffe imens. Efterfølgende er dit hår klar til at frastøde varmen fra blandt andet et glattejern.

Ingen børstning før brug af glattejern

Der er mange, der nøjes med blot at bruge et glattejern. Det kan også være nok, hvis ikke dit hår er alt for modvilligt. Hvis det er det, så kan det være nødvendigt at børste det først. Hvis du ikke gør det, så er der en risiko for at du skal bruge glattejernet flere gange på samme område. Det skal du undgå, da det slider håret.

Heldigvis er det nemt at undgå. Som nævnt herover, så kræver det nemlig ikke andet end en børstning. Derfor bør du ikke undlade dette. Det er så nemt og hurtigt, at det er for dumt at undlade det. Der er mange, der forsøger at springe sådanne ting over, fordi de vil spare tid. Det er ganske enkelt ikke værd at gøre dette.

Gør håret for fladt

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kræver lidt træning at blive god til at bruge et glattejern. Det er ikke noget, du er ekspert i fra første forsøg. Når du skal glatte dit hår, så er der dog ting, du skal forsøge at undgå. Du bør f.eks. ikke trække det lige ned parallelt med dit ansigt, selvom mange har en tendens til det.

Hvis du gør der, så er der en risiko for at dit hår bliver lidt for fladt. I stedet bør du forsøge at hive det gennem håret i en C-kurve. Hvis du gør det, så får du et markant pænere resultat. Med andre ord, så opnår du det resultat, du gerne vil opnå med et glattejern. Det er dog noget, du er nødt til at øve dig på med tiden.

Glemmer at tørre håret

Dette er også allerede blevet belyst i denne artikel. Der er mange, der har travlt med at få glattet deres hår. Som følge af dette, så glemmer de at tørre deres hår efter badet. For mange at se, så virker det som om, at det ikke er så galt. Faktum er dog, at det forholder sig helt anderledes. Det kan nemlig beskadige dit hår.

Det er ikke sundt for dit hår, at det bliver glattet, mens det er varmt. Hvis de to varmeplader kommer i kontakt med det våde hår, så fordamper vandet og håret tørrer ud. Det er ikke sundt for dit hår, hvorfor det også kan resultere i kraftig slidtage. Hvis du vil undgå dette (og det vil du), så skal du ikke bruge glattejernet i vådt hår.

Hvor stort skal mit glattejern være?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde glattejern i mange størrelser. Derfor kan det være svært at vælge den rette størrelse for dig. Du må dog ikke blot vælge en vilkårlig størrelse, da det har meget at sige. Der er nemlig stor forskel på det resultat, du opnår, alt afhængigt af om varmepladerne er store eller små.

Derfor er det også vigtigt, at du har fokus på at vælge den rette størrelse. Den skal nemlig vælges med afsæt i din hårtype og dit behov. Der er dog også en række øvrige elementer, der har relevans. Derfor er der også mange ting, du skal tage stilling til, hvis du skal vælge det rette glattejern. Det kræver en vis tålmodighed.

De fleste glattejern har plader på 2,5 cm. i bredden

I dag har langt de fleste glattejern plader, der har en bredde, der lyder på 2,5 cm. Det er også en god størrelse, der egner sig til de fleste hårtyper og -længder. Det betyder dog ikke, at det også er det rette valg for dig. Det er eksempelvis ikke det rette valg, hvis du har kort hår. Har du det, så vil det være for stort et glattejern.

Vælger du et glattejern med smallere plader, så får du muligheden for at komme tættere på hovedbunden. Det er et aspekt, der er værd overveje, hvis du har meget kort hår. De smalle plader er dog også den bedste løsning, hvis du skal flade dit pandehår. Skal det bruges til at lave effekter, så skal de også gerne være smalle.

Det er dog også muligt at finde modeller, der er udstyret med ekstra bredde varmeplader. Det er det rette valg for dig, der har langt og tykt hår. De brede plader kan spare dig tid og mindsker skaderne på dit hår. Med de helt store plader, kan du nøjes med blot at glide gennem håret én gang. Det mindsker risikoen for skader.

Som udgangspunkt er de rette valg af glattejern inddelt således:

 • Glattejern med plader på under 2,5 cm. er ideelle til kort hår og vilde frisurer
 • Glattejern med plader på 2,5 cm. er ideelle til de mest gængse hårtyper og -længder
 • Glattejern med plader på over 2,5 cm. er ideelle til langt og kraftigt hår

Tænk også på den fysiske størrelse

Det er ikke kun størrelsen af varmepladerne, der skal være i fokus. Det er mindst lige så vigtigt, at du ser på den fysiske størrelse. Du kan finde glattejern i en lang række størrelser. Derfor er det også noget, du er nødt til at have fokus på. Du skal dog ikke være bekymret for, om du kan finde en model, der har en god størrelse.

I langt de fleste tilfælde skal folk blot bruge et glattejern derhjemme. Hvis det også er aktuelt for dig, så er dine muligheder mange. Hvis du i stedet har i sinde at bruge den, når du er ude at rejse, så er det en god idé at købe en model, der er lille. Heldigvis er det dog også noget, du kan finde frem til et stort udvalg af.

Det er også noget, der beviser, at du er nødt til at holde øje med størrelse. Hvis du ikke gør det, så kan du ende med at vælge en model, der slet ikke er noget for dig. Derfor er det en god idé, at du bruger lidt tid på at finde ud af, hvad du reelt set har af krav. Der er nemlig stor forskel på, hvad folk har af ønsker og krav.

Har den fysiske størrelse noget at sige?

Som der også er givet udtryk for herover, så kan du finde glattejern i mange størrelser. Det er ikke blot noget, der gør sig gældende for størrelsen af varmepladerne. Det er i lige så høj grad noget, der er gældende for den fysiske størrelse. Det giver sig selv at varmepladerne størrelse har stor relevans for dets effektivitet.

Men har den fysiske størrelse indflydelse på det resultat, du kan opnå med glattejernet? Det er de færreste tilfælde, at det har indflydelse på dit resultat. Hvis blot der er gjort plads til varmeplader af en god størrelse, så bør det ikke være noget problem. Derfor kan du også roligt købe en kompakt model, hvis dette ønskes.

Kvaliteten af glattejern er stærkt differentierede

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde mange glattejern på det danske marked. Det er netop det, der gør det så svært at vælge. Derfor er der også mange, der blot ender med at vælge et vilkårligt ét. Det er dog ikke klogt at gøre dette, selvom det kan virke som det er det. Du kan nemlig ende med at vælge forkert.

Det er ikke kun størrelsen af varmepladerne, der har meget at skulle have sagt. Det er i lige så høj grad noget, der er gældende for den generelle kvalitet. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten af de mange glattejern. Er du ikke omhyggelig med dit valg, så kan du ende med at vælge et glattejern, der byder på en lav kvalitet.

Står du over for at skulle købe dit første glattejern, så kan det virker uoverskueligt. Det kan være svært at se, hvad der er forskellene mellem de enkelte modeller. Det betyder dog blot at du skal være ekstra varsom, når du vælger. Vælger du et glattejern af lav kvalitet, så kan det medføre at du ikke kan opnå den ønskede effekt.

Du er nødt til at betale for kvalitet

Du kan sagtens finde et glattejern, der kun koster få hundrede kroner. Det kan virke som et godt køb, fordi du får det til en lav pris. Faktum er dog at du skal ofre kvalitet, hvis du køber en sådan model. På lige fod med andre elektriske apparater, så skal du ofre kvalitet, hvis dit budget er for lavt. Kvalitet koster nemlig penge.

Det er sjældent, du skal skifte dit glattejern ud. Derfor kan det ikke betale sig at gå på kompromis. Det kan bedre betale sig at købe et ordentligt ét til en start. Det er ikke blot med til at sikre bedre resultater. Det vil også have en længere levetid. De fleste modeller af høj kvalitet, kan holde i mange år – uden problemer.

Det er svært at give et bud på, hvad du skal betale for et glattejern, hvis kvaliteten skal være i top. Du er f.eks. ikke nødt til at vælge det dyreste på markedet, hvilket der er mange, der tror. For det meste er det vigtigt, at du ikke vælger én af de helt billigere varianter. Det er typisk disse glattejern, der ikke er værd at betale for.

En højere kvalitet er også bedre for dit hår

Der er mange gode grunde til at holde fokus på kvalitet, når du skal købe et glattejern. Det handler ikke blot om at det giver et mere robust glattejern med en længere levetid. Det handler i lige så høj grad om, at det er bedre for dit hår. Det er ikke sundt at udsætte dit hår for høj varme, hvorfor du bør skåne det mest muligt.

Men som der er givet udtryk for herover, så er en højere kvalitet også forbundet med en højere pris. Det får mange til at afholde sig fra det. Det er en skam, for det er en markant bedre investering at betale sig til en højere kvalitet. Det er især noget, der er gældende, hvis det er et glattejern, du skal bruges på daglig basis.

Heldigvis er der gode muligheder for at finde et glattejern, der byder på en god kvalitet. Det kan også nemt lade sig gøre, uden at skulle gå på kompromis med dine andre krav. Det kræver dog også, at du har et indblik i dine krav, inden du går på jagt. Hvis du ikke har det, så er det svært at vurdere, hvad du reelt er på jagt efter.

Hvis du gerne vil handle på nettet, så kan det være svært at vurdere, om kvaliteten er høj. Du kan nemlig ikke mærke på glattejernets konstruktion, som du kan ved fysisk køb. Derfor er det en god idé at bruge prisen som pejlemærke i denne sammenhæng. Vælger du et billigt glattejern, så får du nemlig ikke en høj kvalitet.

Sådan vedligeholder du dit glattejern

Det er ikke nok, at du blot køber et glattejern af høj kvalitet, hvis du vil have det i mange år. Du er også nødt til at holde det ved lige. Det er der mange, der glemmer, og derfor holder deres glattejern ikke i specielt lang tid. Du skal vedligeholde alle typer elektriske apparater, og derfor er det også gældende for dit glattejern.

Det er dog ikke alle, der er klar over hvordan de skal vedligeholde deres glattejern. Det er heldigvis ikke noget, der er specielt vanskeligt. Endvidere er det heller ikke noget, der tager dig synderligt lang tid. Er det noget, du gerne vil blive klogere på, så læs med herunder. Her får du nemlig en gennemgang af hele processen.

1. Start med at slukke for dit glattejern

Det er selvfølgelig vigtigt at slukke for dit glattejern, når du skal rengøre det. Det er ikke nok, at du blot slukker på knappen på glattejernet. Du skal nemlig sørge for at det ikke er tilsat nogen strømforsyning. Hvis du gør det rent, mens det er tilsluttet en strømforsyning, så kan du få stød eller ende med at skabe en kortslutning.

Derfor er det meget vigtigt, at du ikke lader ledningen sidde i en stikkontakt. Det er ikke alle, der husker det, og det er en skam, for det kan være farligt. Det gør sig særligt gældende, hvis det netop har været i brug. Hvis det er tilfældet, så vil det ikke blot være tilsluttet strøm, men det vil tilmed også være brandende varmt.

2. Lad det ikke køle helt af

At du ikke må gøre dit glattejern rent, hvis det stadig er tilsluttet strøm, har ikke noget med varmen at gøre. Du må gerne gøre det rent, selvom det stadig er varmt. Det skal selvfølgelig ikke være 200 grader varmt, men det må gerne være lunt. Hvis du ønsker at rengøre det efter brug, så skal du blot lade det køle en smule ned.

Hvis du lader det være en smule varmt, når du gør det rent, så bliver det nemmere at gøre det rent. Det gør sig særligt gældende, hvis der sidder rester fra hårprodukter på dit glattejern. Det kan nemlig ende med at klistre sig fast, når det tørrer ind. Dertil får den varme overflade også vandet til at fordampe en del hurtigere.

3. Gør brug af vand eller rensevæske

Når du skal rengøre dit glattejern, så skal du bruge enten vand eller rensevæske. I dag er der flere og flere af de mange glattejern, der leveres med en rensevæske. Hvis du har fået en rensevæske med i købet, så er det en god idé at bruge denne. Du får ofte et mere effektivt resultat ved at benytte en rensevæske til formålet.

Hvis du ikke har været en rensevæske med til dit glattejern, så kan lunkent vand også bruges. Det er vigtigt, at du ikke bruger for meget vand. Hvis du gør det, så kan du ende med at ødelægge dit glattejern. Det gør sig særligt gældende, hvis du lader det trænge ind i jernet. Det kan nemlig nede med at kortslutte kredsløbet.

4. Tør godt efter med et håndklæde

Når du er færdig med at rengøre glattejernets flader, så skal du tørre efter. Du er bedst stillet ved at rengøre med en lun og fugtig klud. Når du skal tørre efter, så er du bedst stillet ved at bruge et håndklæde. Hertil skal det også nævnes, at du skal sikre at alt vand er fjernet. Dermed undgår du nemlig at det skaber kortslutninger.

Vær dog opmærksom på, at du kan ende med at presse rester fra hårprodukter ned i riller og revner. Det kan nemlig løsne sig ved rengøringen, hvorfor du bør rense efter med en vatpind eller lignende. Vil du gerne sikre, at du får det hele med, så brug lidt rensesprit. Det er den bedste måde at få det hele med under rengøringen.

5. Rens altid efter med sprit

Efter at have fjernet diverse rester fra hårprodukter, der har sat sig i fordybninger og revner, er det en god idé at rense efter med sprit. Her kan du bruge vatrondeller eller pladevat, som du dypper i lidt rensesprit. Du kan nemlig tørre fladerne efter på denne måde. Det er med til at sikre, at fladerne bliver fuldstændig rene.

Ved at gøre dette, så kan du også sikre, at du får alt overflødigt skidt og snavs fjernet. Det er den eneste måde hvorpå du kan komme helt til bunds med din rengøring. Det er dog vigtigt, at du ikke bruger for meget sprit, da det kan have negativ effekt på de elektroniske dele. Præcis som det også gør sig gældende for vand.

6. Hold også håndtaget rent

Det er ikke nok, at du sørger for at rengøre fladerne på dit glattejern. Det er mindst lige så vigtigt, at du får rengjort håndtaget. Her kan der også samles sig skidt og rester fra dine hårprodukter. Det kan ende med at samle en del bakterier. Derfor er det også noget, du skal sørge for at rengøre, når du alligevel er i gang.

Her er det igen vigtigt, at du ikke gør brug af for meget vand. Det kan være skadeligt for dit glattejern, hvis du vælger at gøre dette. Vil du være helt sikker på at håndtaget er rent, så kan du med fordel tørre efter med lidt sprit. Det er en god idé at gøre dette, da der – som sagt – kan samles sig mange bakterier på håndtaget.

Er du bekymret for at have brugt for meget vand?

Har du gjort dit glattejern rent? Og er du bekymret for at du har brugt for meget vand? I så fald er det en god idé at lade det ligge i en dag eller to, så er det kan få lov til at tørre helt. Hvis du blot er det mindste i tvivl, så bør du ikke tage chancen. Det kan ikke blot ende med en kortslutning, men faktisk også med at give dig stød.

Det kan virke en anelse krævende at rengøre dit glattejern, når du læser med herover. Det er dog tilfældet, da det virker mere krævende end det er. Hvis blot du gør det relativt ofte, så tager det ikke lang tid for dig. At du holder dit glattejern ved lige, så er du også sikret, at du får et godt resultat, hver gang du bruger det.

 

Rejse glattejern

Der findes en særlig kategori inden for glattejern, som er rejse glattejern. Disse har typisk en lidt mindre størrelse, så de passer i tasker og kufferter og kan medbringes om elektronik og håndbagage i lufthavnen. Rejseglattejern kan medbringes på alle typer af ferie, men når det gælder charter og overflyvninger er et lille glattejernet rejsestørrelse klart at foretrække, da pladsen til elektronik, toiletsager og bagage er begrænset. 

GHD glattejern

Når du skal købe nyt glatte-/fladejern er det en rigtig god investering at købe et GHD. Det er et særdeles særpræget glatte/styling jern. Der er uendelig mange styling muligheder og der findes ikke bedre kvalitet på markedet. Det som gør netop GHD til en bestseller, er de afrundede keramiske vippeplader, som skåner håret, giver glans, shine, og en perfekt varmefordeling, uanset hårets længde.

GHD Styler/glattejern Drømmer du om flotte glatte lokker i dit lange hår, så er udvalget af GHD styler/glattejern her på siden helt sikkert noget for dig. I mange år har mærket GHD været i blandt de førende navne inden for styling redskaber i professionel kvalitet, og når du først har prøvet de mange forskellige redskaber på dit eget hår, vil du hurtigt forstå, hvorfor blandt andet GHD styler/glattejern anvendes af professionelle frisører og hårstylister Verden over. Der er rigtigt mange, der vælger at glatte deres hår til daglig, både når det skal sættes op eller hænge løst. Hvis du har lette krøller eller naturligt fald i dit hår, vil du måske gerne glatte håret for at gøre det mere medgørligt. Her har det stor betydning, hvilke styling redskaber du anvender. Varme er hårdt ved dit hår, så du gør dit hårs sundhed og trivsel en stor tjeneste ved for eksempel at investere i en GHD styler/glattejern, da der her er tale om varme redskaber, der er så skånsomme ved dit hår som muligt.

Du finder både store og små modeller. En mini GHD styler/glattejern er perfekt at kunne have med i tasken, imens de større modeller er gode at have derhjemme. Er dit hår særlig tykt eller krøllet, bør du vælge en GHD styler/glattejern med ekstra brede varmeplader, hvorimod personer med finere hår med fordel kan vælge en af de slankere modeller. Uanset hvilken model der passer til dig, kan du vide dig sikker på, at du får uovertruffen kvalitet for dine penge, når du køber din nye GHD styler/glattejern her hos os. Mange berømtheder og professionelle hårstylister har allerede valgt GHD styling redskaber som deres favoritter, så snyd ikke dig selv for disse lækre redskaber, som du får til rigtigt gode priser lige her på siden. Glattejern og fladjern til hår – kun de bedste glattejern og fladjern Glattejern – Fladjern – Varmestylere – Kært barn har som bekendt mange navne! Med et glattejern i hånden kan du skabe hvilken som helst frisure. Det er vel nok det mest pålidelige varmegivende styllingapparat og alverdens hårstylister ville ikke kunne eksistere uden et sådant. Et godt fladjern vil på ganske kort tid kunne skabe et nyt look, en ny frisure, en ny stil – og enhver kan lære at mestre teknikken med det rette jern mellem fingrene. Du vil kunne skabe en stil og en frisure,som vil kunne give indtryk af, at du netop er gået ud ad døren hos din frisør. Med et professionelt værktøj i hånden, kan du skabe enhver stil hjemme hos dig selv ? eller i fitnesscentret ? eller på kontoret eller i svømmehallen ? ja hvor som helst. Du kan glatte, krølle, lave bølger, lave slangekrøller ? du kan til enhver tid efterligne de Hollywood stjerner med det fyldige, velplejede, glansfulde hår, som evigt tiltrækker opmærksomhed og misundelige blikke. Et fladjern sørger for at bevare fugten i dit hår og indkapsler æteriske olier og mineraler. Krus elimineres og dit hår efterlades lækkert, glansfuldt, mere håndtérbart og helt sikkert mere misundelsesværdigt! Keramiske plader på fladjern? Det er vigtigt at vide, at keramisk belagte plader i stylere er betydeligt mindre belastende for dit hår, i forhold til eksempelvis metalplader. De keramiske plader sørger for at varmen fordeles ligeligt hen over pladerne og sikrer dermed et glansfuldt og holdbart look. Opvarmningstid Med hensyn til kvalitet af styleren, vil opvarmningstiden ofte være en indikator for, om der er anvendt et varmeelement af høj kvalitet. Et rigtig godt glattejern af høj kvalitet vil typisk nå en arbejdstemperatur på mindre end 20-25 sekunder. Endvidere er det af stor betydning, om styleren vil kunne holde en jævn temperatur gennem hele processen. Det vil nemlig garantere et glansfuldt resultat. helt ud til spidserne. Et billigt jern vil ofte falde i temperatur og det vil dermed ikke være muligt at skabe et flot og jævnt resultat. En ekstra sikkerhed finder du ofte på de mest populære stylere: Der er en såkaldt Sleep Funktion, som bevirker at styleren slukker automatisk efter 20-30 minutter. Varmebeskyttelse Det er enormt vigtigt at beskytte sit hår, når man anvender glattejern. Der findes mange gode produkter på markedet, og vi, hos Katjaoe.dk, tilbyder dig de mærker, som vi synes lever op til de krav vi, som professionelle, stiller i det daglige. Vi vil jo gerne være lækre hver dag – så det er temmelig vigtigt at indkapsle og beskytte sit hår ved hjælp af varmebeskyttende produkter, så varmen fra stylingapparatet ikke skader det. Så kan du style med god samvittighed. Valg af stylingapparat Dit hår er en vigtig del af dit udseende og din personlige stil, og vi mener, med rette, at kunne konkludere, at man ikke bør gå på kompromis med hensyn til valg af varmegivende stylingapparater. Pris og kvalitet hænger sammen, og de dyreste modeller garanterer dig et reguleringssystem, der holder temperaturen jævn. Billigere modeller med metalplader og ujævn varmefordeling vil let kunne forårsage skader på dit hår – ofte uoprettelige skader. Professionelle produkter er lig med sikkerhed og kvalitet. Tips når du bruger glattejern: Sørg altid for at pladerne er helt rene og fri for produktrester. Rengør de kolde plader med et stykke stof. Brug altid et varmebeskyttende produkt i dit hår. Del håret op i sektioner, da det letter processen betydeligt. Jo mindre sektioner du deler håret op i ved glatning, jo bedre bliver resultatet.

GHD V Glattejern Gold Classic Styler V Gold Classic Styler fra GHD Nyeste Gold Classic styler i verdensklasse Ghd V ( 5 ) Gold Classic Styler i ny forbedret udgave af Ghd IV ( 4) styleren. Belægningen på pladerne er med nano silver, hvilket gør at den glider endnu nemmere gennem håret. Den bliver mindre varm på ydersiden. Ghd Styleren kan bruges, uanset hvor i verden du befinder dig, så tag den bare med på rejsen. Der er sleep funktion på alle Ghd Stylere, som gør at de slukker efter 20 minutter, hvis ikke de er i brug. Styling Tip: Ghd V ( 5 ) Gold Classic styler er suveræn til at glatte et pagehår, til mellemlangt hår, eller bare et pandehår. Den er også fantastisk til at lave de lækreste krøller med, 30`er fald og bølger (kræver lidt mere øvelse) og gøre tuperinger super holdbare (varm tuperingen kort ovenpå med glattejernet). Vi anbefaler du bruger et varmebeskyttende produkt hver eneste gang du anvender et varmegivende stylingapparat. Se vores udvalg af lækre varmebeskyttende hårprodukter, ved at følge linket nedenfor GHD IV Styler Glattejern GHD IV Styler Glattejern GHD IV ( 4 ) Styler er et jern, der kan lidt af hvert. Den krøller håret, lige så flot og godt som den glatter det. Den indbyggede computer i GHD styleren gør, at den konstant har samme varme mens du lader den glide gennem håret. Ved brugen af andre jern vil du ofte se at håret bliver knap så blankt i spidserne, fordi jernet ikke kan holde varmen konstant. GHD IV Styler er et fremragende glattejern, som egentlig er et stylingjern da den kan det hele; både krøller og glat hår. Styling tip: Put stikket i kontakten og du er klar til at style på mindre end 20 sekunder! Stylingjernet bliver max 190 grader varmt, og du får det flotteste blanke hår da den simpelthen kan bevarer fugten inde i håret og ligger en hinde, så det forbliver blankt og glat/krøllet. VIGTIGT: Du skal lade styleren glide langsomt gennem håret. Derved opnår du det smukkeste, og mest holdbare resultat. GHD V Glattejern Gold Max (Bred Model) Glattejern V Gold Max fra Ghd En virkelig god investering der gør din hverdag lettere Ghd er kendt for den fantastiske kvalitet og er et foretrukkent mærke af mange berømtheder. Når du vælger et Ghd stylingapparat er du sikker på at få et produkt af særlig høj kvalitet, der til fulde lever op til de strenge krav, der stilles fra professionelle saloner rundt om i verden. Gold Max er særligt velegnet til: Tykt hår – langt hår – krøllet hår Gold Max er et stylingjern med bredde varmeplader (4 cm bredde) . Det gør den særligt velegnet til længere hår, krøllet eller kruset hår. Keramiske plader: Avanceret teknologi sørger for jævn varmefordeling i pladerne, som dermed sikrer mindst mulig belastning af håret under styling. De keramiske plader glider let og smidigt igennem alle typer hår, og gør det let for enhver at glatte håret, så det samtidig efterlades glansfuldt og uden statisk elektricitet. Krøller med et glattejern: Du kan sagtens lave krøller med et glattejern. Ghds Gold Max har buede kanter, som gør det let at skabe de mest fuldendte og smukke krøller, som holder formen længe. Elektronisk temperaturstyring: Automatik og avanceret teknologi sikrer dig den absolut optimale temperatur, når du anvender dit Ghd jern. En for høj temperatur vil kunne skade dit hår og dermed være skyld i tørre og spaltede spidser. Automatisk slukning: Ghd glattejern har indbygget teknologi, der sørger for automatisk slukning af apparatet, når det ikke har været anvendt i 30 minutter. Det sikrer, at du ikke forlader et tændt jern derhjemme. Varmebeskyttende hårprodukter: Vi anbefaler, at du bruger et varmebeskyttende hårprodukt før anvendelse af varmegivende stylingapparater.   Tag Ghd med på rejsen: Ghd Gold Max har en universal strømforsyning, så du kan anvende den overalt i verden. GHD Salon Max Styler Ghd Professionelle Originale Salon Max Styler Når du kun vil dig og dit hår det bedste! Ghds Originale Max styler er helt perfekt til dig med langt og tykt hår. Du kommer hurtigt og elegant over håret med denne brede afrundede glatte flade. Selvom den er bred, kan den sagtens stadig kreere den flotteste lokkede frisure med lækkert, blødt og stort krøl. Med Ghd jernets keramiske vippeplader får du også en anti ? statisk overflade, der med sine negative ioner mindsker statisk elektricitet. Glattejernet bliver 190 grader varmt på bare 30 sek. Det holder en konstant varme, mens styleren er i brug. Ligesom de andre stylere fra Ghd går max styleren i dvaletilstand efter 20 min, som sikrer dig, at du aldrig forlader et tændt Ghd jern over længere tid. Ordet Styler kommer sig af, at det kan både krølle og glatte overfladen på dit hår.   GHD V Glattejern Gold Mini Styler (Smal Model) Glattejern V Gold Mini Styler fra GHD Når kvaliteten skal være i top Et glattejern fra Ghd vil uden tvivl bringe masser af glæde og tilfredsstillelse ind i din hverdag. Ghd Gold Mini sikrer dig et langvarigt glat og glansfuldt hår Keramiske plader: De avancerede keramiske plader i et Ghd jern opnår en jævn varmefordeling, som dermed sikrer dig optimalt resultat uden at skade dit hår. Dit hår bliver samtidig helt fri for statisk elektricitet. Ghd´s glattejern er produceret med et varmelegeme, som dækker hele varmepladen og dermed sikres det absolut bedste reusltat. Vi anbefaler altid brug af et varmebeskyttende hårprodukt. Sikkerhed og høj kvalitet: Ghd er kendetegnet for at levere produkter af meget høj kvalitet. Avanceret teknologi sørger for lang levetid på produkterne. Sikkerheden er ligeledes i top hos Ghd. En automatisk timer sætter styleren i dvaletilstand, når apparatet ikke bruges i 30 minutter. Derved risikere du aldrig, at din styler ligger tændt i længere tid. Kan Ghd anvendes overalt i verden? Ghd er forsynet med en universal strømforsyning, og dermed kan du anvende din Ghd Styler uanset hvor du rejser hen. Størrelsen er vigtig: Når du skal vælge et glattejern skal du tage hensyn til din frisure. Alle Ghd glattejern er af samme høje kvalitet, men bredden på varmepladerne er forkellige. Gold Mini er produceret med varmeplader, der blot er 1 cm bredde. Det gør jernet ideelt til kortere frisurer – til mænd såvel som til kvinder. Samtidig er det smalle jern fantastisk til at skabe spændende og kreative detaljer i ethvert hår – også langt hår. Varme: Et Ghd Glattejern bliver lynhurtigt varmt, så det er ikke nødvendigt at tænde det før du skal bruge det. Teknologien sikrer en tilpas og jævn varmefordeling, og du kan være sikker på, at du præsenteres for bedst mulig sikkerhed, når det gælder beskyttelse af dit hår. GHD Platinum Glattejern Sort Platinum Styler / Glattejern fra GHD Leder du efter den bedste gave? Styler i verdensklasse Drømmer du om lækkert hår hver eneste dag? GHD giver dig den bedste hårdag, helt enkelt. Med Platinum jernet i hånden har du de allerbedste forudsætninger for, at skabe den perfekte styling og samtidig behandle dit hår på den absolut mest skånsomme måde. Teknologien og designet er i højsædet i denne nye og stilfulde udgave af Ghd Styleren. Det særlige design, med udformning som et ønskeben, gør din styling endnu mere præcis, med konstant varmepåvirkning. Platinum GHD Styler * Avanceret GHD Tri-Zone Teknologi * Vanvittig kort opvarmningstid * Udglatter håret helt perfekt og særligt skånsomt, som hos frisøren * Glider ganske let og problemfrit gennem håret * Velegnet til alle hårtyper * Teknologien sikrer glansfuldt og skinnende blankt resultat * Automatisk sluk – slukker automatisk efter 30 min. uden at være i brug * 2,7 m lang og fleksibel ledning * Ekstrem konstant varmepåvirkning reducerer brud og skader * Platinums teknologi reducerer brud og skader * Mere skånsom styling ved farvebehandlet hår * Gør håret særligt blankt og glansfuldt * Skab de lækreste bevægelige krøller med GHD Styleren * Udglatter skånsomt og helt perfekt som hos frisøren * Luksus styler i absolut særklasse GHD Platinum Glattejern Hvid Platinum Styler / Glattejern fra GHD Leder du efter den bedste gave? Styler i verdensklasse Drømmer du om lækkert hår hver eneste dag? GHD giver dig den bedste hårdag, helt enkelt. Med Platinum jernet i hånden har du de allerbedste forudsætninger for, at skabe den perfekte styling og samtidig behandle dit hår på den absolut mest skånsomme måde. Teknologien og designet er i højsædet i denne nye og stilfulde udgave af Ghd Styleren. Det særlige design, med udformning som et ønskeben, gør din styling endnu mere præcis, med konstant varmepåvirkning. Platinum GHD Styler * Avanceret GHD Tri-Zone Teknologi * Vanvittig kort opvarmningstid * Udglatter håret helt perfekt og særligt skånsomt, som hos frisøren * Glider ganske let og problemfrit gennem håret * Velegnet til alle hårtyper * Teknologien sikrer glansfuldt og skinnende blankt resultat * Automatisk sluk – slukker automatisk efter 30 min. uden at være i brug * 2,7 m lang og fleksibel ledning * Ekstrem konstant varmepåvirkning reducerer brud og skader * Platinums teknologi reducerer brud og skader * Mere skånsom styling ved farvebehandlet hår * Gør håret særligt blankt og glansfuldt * Skab de lækreste bevægelige krøller med GHD Styleren * Udglatter skånsomt og helt perfekt som hos frisøren * Luksus styler i absolut særklasse

HH Simonsen glattejern

HH Simonsen HH Simonsen er et dansk firma, som blev grundlagt i 2003 med henblik på at udvikle og producere topprodukter til frisører og derfra videresalg til kunder. I 2010 fik HH Simonsen eneforhandling i Danmark på det amerikanske super brand Joico. Joico består af hårplejeprodukter, styling og finish produkter og er virkelig toppet i Danmark og verden over de sidste par år. I 2011 kunne HH Simonsen prale af det hidtil største udvalg i professionelle elartikler, sakse og produktserier. HH Simonsen produkter bliver nu solgt i 18 forskellige lande og er vare-mærke registreret i EU, Norge og Kina.

Hvilke glattejern er bedst? Her finder du de mest populære glattejern 2019

PERSONLIG PLEJE & VELVÆRE

 

 

Et glattejern er et redskab, der naturligvis skal kunne glatte dit hår. Men der er altså forskel på, hvor godt redskabet kan glatte dit hår, og om det samtidig også skåner dit hår fra dens varme – den perfekte temperatur ligger imellem 175 og 185 grader.

Hvid du eksempelvis får fat i et glattejern, der skal ”køres igennem håret” 3-4 gange i stedet for måske 1-2 gange, slider det glattejern, hvor du bliver nødt til at køre glattejernet igennem håret  flest gange, logisk nok mest på håret. Så er det altså bedre at investere lidt mere i et bedre glattejern, som gør, at du vil fortsætte med at have dit smukke hår.

Glattejern er blevet et vanedannende produkt  for kvinder overalt i verden – for ikke at beskadige dit hår er det vigtigt, at du får fat i det helt rigtige glattejern!

 

I denne artikel vil du kunne finde, hvorfor lige netop de her populære glattejern er på listen over de bedste og mest populære glattejern.

Formålet med artiklen er at se på de forskellige glattejerns funktioner og fordele, sådan du kan komme frem til, hvilket glattejern, der lige netop passer til dit hår, og dine behov og ønsker for et glattejern.

 

Artiklen indeholder disse emner:

–          Overblik over, hvilke glattejern, der er blandt de 10 mest populære.

–          Beskrivelse af hver af de 10 populære glattejern.

–          Idéer og råd til, hvordan man kan style sit hår med de forskellige glattejern.

–          Guide til, hvordan du kan beskytte dit hår fra varmen.

 

Her er de 10 mest populære hårtørre 2019

 1. GHD gold® Styler – Normalpris: 1.499,00 kr. – Nuværende pris: 1.046,00 kr.
 2. GHD The Original Classic Styler – Normalpris: 1.249,00 kr. – Nuværende pris: 940,00 kr.
 3. GHD V Gold Classic Mac Styler – Normalpris: .1399,00 kr. – Nuværende pris: 1.018,00 kr.
 4. Babyliss Mini Glattejern (GPB004E) – Normalpris: 250,00 kr. – Nuværende pris: 229,00 kr.
 5. GHD PLATINIUM+® Styler White – Normalpris: 1.999,00 kr. – Nuværende pris: 1.562,00 kr.
 6. GHD IV Classic Styler + GHD Heat Mat – Normalpris: 1.498,00 kr. – Nuværende pris: 989 kr.
 7. GHD The Original IV Styler Earth Gold (Limited Edition) – Normalpris: 1.299,00 kr. – Nuværende pris: 999,00 kr.
 8. HH SIMONSEN® Infinity Styler Black – Normalpris: 1.199,00 kr. – Nuværende pris: 778,00 kr.
 9. HH SIMONSEN® Signature Styler – Normalpris: 1.199,00 kr. – Nuværende pris: 799,00 kr.
 10. HH SIMONSEN® True Divinity MK2 Straightening Iron – Normalpris: 999,00 kr. – Nuværende pris: 698,00 kr.

 

Her er der en oversigt over de mest populære hårtørre, der er på markedet lige nu. Find den, der passer til dine behov og ønsker for et glattejern nu og få op til 35%.

 

 

GHD gold® Styler

Dette glattejern fra GHD er et super godt redskab, og er samtidig den mest populære blandt køberne.

 

Den sørger for, at du får et holdbart resultat, uanset om du anvender den til at få glat hår, krøllet hår eller bølger i dit hår.

 

Med dette glattejern er du garanteret at få en ekstrem glans i dit hår.

 

 

 

Detaljer og fordele ved GHD gold® Styler:

 

 • 5 ud af 5 stjerner hos Truspilot

 

o   Innovativ og skånsom styler.

o   Ideel til at glatte eller lave krøller.

o   Konstant temperatur på 185 grader.

o   Ergonomisk og strømlinet design.

o   Den har en 2,7 meter drejeledning.

o   Universalt strømforsyning.

o   Opvarmet på 25 sekunder.

o   2 års garanti.

o   Sleep-mode teknologi, der slukker redskabet, hvis den ikke har været anvendt i 30 min.

 

 

GHD The Original Classic Styler

Dette glattejern fra GHD passer perfekt til dig, der vil dit hår det bedste, da dens varmelegemer og plader sikrer en jævn opvarmning af pladerne uden områder med ekstrem høj varme.

Dette redskab er ikke bare et redskab. Den kan nemlig også skabe volumen og spændstighed, lave slangekrøller eller fald, skabe bølgede eller krusede effekter eller et tjavset og sexet uglet look.

 

 

Detaljer og fordele ved GHD The Original Classic Styler:

 

 • 5 ud af 5 stjerner ud fra nicehair.dk’s kunder, der alle er enige i, at det er et yderst godt glattejern – ”det bedste jeg har prøvet” – alle pengene værd.

 

o   IV styleren afgiver negative ioner, hvilket er med til at reducere statisk elektricitet, og skaber skinnende hår ved at indkapsle hårstråene.

o   Den fornyede digitale kontrol forbedrer succesen med stylingen.

o   Avancerede keramiske varmeplader skaber den ultimative anti-statiske overflade.

o   185 grader.

o   Glattejernet opnår den maksimale temperatur på sekunder.

o   Den tilpasser sig den strømspænding, der er i stikkontakten, hvilket betyder, at den kan bruges over hele verden.

o   Indbygget sleep-mode –  det vil sig, at den slukker automatisk ved 30 minutters inaktivitet.

o   Strømkredsløbet sørger for, at glattejernet har den optimale temperatur under hele processen.

o   Glattejernet blinker konstant, når det når en temperatur på 185 grader.

 

 

GHD V Gold Classic Max Styler

Dette glattejern fra GHD er med en ekstra særlig nano-silver belægning på varmepladerne – det er med til at give dig et ekstra glansfuldt hår, og sikrer samtidig, at glattejernet glider let gennem dit hår.

 

Forbedring af isolering af glattejernet har gjort, at glattejernet bliver lettere og mindre varmt på ydersiden – altså, der hvor du holder på den.

 

Detaljer og fordele ved GHD V Gold Classic Max Styler:

 

 • 5 ud af 5 stjerner ud fra nicehair.dk’s kunder, der fortæller, at det er et yderst godt glattejern til dem med krøller, og et glattejern, der efterlader dit hår blødt.

o   5 cm brede plader.

o   Nye, gyldne varmeplader.

o   Nano-silver belægning.

o   Perfekt til lidt tykt og krøllet hår.

o   Tromlerne på dette glattejern er ekstra afrundede. Det er godt, hvis man ønsker at lave bløde krøller.

o   Temperaturen er 185 grader.

o   Indbygget spændingsomformer gør det muligt at bruge det overalt i verden, uanset hvilken spænding, der er i stikkontakterne.

o   Indbygget sleep-mode funktion – slukkes automatisk efter 30 minutters inaktivitet.

 

 

 

Babylis Mini Glattejern (GPB004E)

Dette glattejern fra Babyliss har en satin touch belægning, der gør, at det glider let henover håret.

 

Glattejernet egner sig til både kort og langt hår, og opvarmes lynhurtigt på maks 200 grader.

 

Ideel til dem, der er på farten, med dens lille størrelse, og automatisk spændingsomstilling.

 

 

Detaljer og fordele ved Babyliss Mini Glattejern (GPB004E):

 • 5 ud af 5 stjerner hos Truspilot

o   Miniglattejern.

o   Satin touch belægning.

o   Varmer helt op til 200 grader.

o   Størrelsen passer perfekt til tasken/weekendkufferten.

o   Glider let henover håret.

o   Egner sig både til kort og langt hår.

o   Lynhurtigt opvarmning.

o   Glatter håret til perfektion.

 

GHD PLATINIUM+® Styler

Med dette glattejern fra GHD sørger du for at få en jævn og ensartet varmefordeling under stylingen af dit hår.

 

Dette glattejern glatter let dit hår, selv hvis du har meget tykt hår, der til tider kan virke ”utæmmeligt”.

 

Ultrazone teknologien gør, at varmepladerne holder en konstant temperatur fra rod til spids. Uanset din hårtype, vil dette glattejern altså sørge for, at du altid får den perfekte mængde varme til lige netop din hårtype.

 

Detaljer og fordele ved GHD PLATINIUM+® Styler White:

 • 5 ud af 5 stjerner hos Trustpilot – 4,6 ud af 5 stjerne hos ghdhair.com

o   Skabt ud fra en ny og forbedret teknologi udviklet af GHD, der resulterer i op til 50% færre knækkede hår, og 20% mere skindende hår.

o   Verdens første SMART styler – det vil sige den forudser dit hårs behov, tykkelse og tekstur.

o   Ultrazone opvarmningsteknologi, som sikrer, at glattejernet holder en konstant varme over pladen, hvilket giver det bedste resultat, og samtidig efterlader håret sundere, og mere skinnende med kun ét enkelt strøg.

 

 

 

GHD IV Classic Styler + GHD Heat Mat

 

Dette glattejern fra GHD gør det lettere at få glattet hår end nogensinde før. Med dette glattejern kan du også nemt give dit hår volumen og lave bølger eller krøller. Samtidig efterlader den håret blødere og sundere.

 

Glattejernets opvarmningstid er kun på 23 sekunder – kan anvendes i alle hårtyper, og i både langt og kort hår.

 

 

 

Detaljer og fordele ved GHD IV Classic Styler:

 • 5 ud af 5 stjerner hos nicehair.dk – 4,5 ud af 5 stjerner hos lookfantastic.dk

o   Eksklusiv styler.

o   Afgiver negative ioner, som er med til at skabe skinnende hår.

o   Lettere end nogensinde før.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GHD The Original IV Styler Earth Gold (Limited Edition)

Dette glattejern fra GHD har et afrundet hoved, der gør, at du får det absolut bedste resultat, uanset om du vil glatte, krølle eller lave bølget hår.

 

Glattejernet har en smuk og gylden tone – earth gold farve.

 

 

 

Detaljer og fordele ved GHD The Original Styler Earth Gold (Limited Edition):

 • 5 ud af 5 stjerner hos Trustpilot

o   Smuk gyldentonet farve.

o   185 grader.

o   Afrundet hoved.

o   Universal strømforsyning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HH SIMONSEN® Infinity Styler Black

Dette glattejern fra HH Simonsen er for dig, der ønsker en eksklusiv oplevelse – og som kun vil have det allerbedste.

 

Styleren er udstyret med titanium-coatede plader med olier og turmalin, som efterlader dit hår silkeblødt og skinnende, hver gang.

 

Glattejernet har en række specialfunktioner -hvilket også er med til at gøre den ekstra eksklusiv – funktionerne er blandt andet Touch-display og memory funktion, så du kan vælge mellem fint, medium og kraftigt hår.

 

Detaljer og fordele ved HH SIMONSEN® Infinity Styler Black:

o   5 ud af 5 stjerner hos matas.dk – 5 ud af 5 stjerner hos Trustpilot

o   Dette glattejern har en lang række funktioner, som giver en styling-oplevelse ud over det sædvanlige.

o   Bevægelige plader, som er godt, hvis du vil lave krøller.

o   Følelsen af luksus – luksuriøst look.

o   Touch-display til indstilling af temperatur (80 grader – 210 grader).

o   Opvarmes på 5 sekunder.

o   Ion-teknologi.

 

 

 

 

 

HH SIMONSEN® Signature Styler

Dette glattejern fra HH Simonsen har ekstra bredde, som giver en hurtig og effektiv glatning af tykt og kraftigt hår – med sin 44 mm plade kan dette glattejern glatte selv det tykkeste hår.

 

Glattejernet har et lækkert sleek-design, som er nem at arbejde med, da den ikke er særlig tung, og derfor er nem at holde ved.

 

Den har hurtig opvarmning, sleep-mode funktion, fleksibel ledning og temperaturjustering.

 

Detaljer og fordele ved HH Simonsen® Signature Styler:

 • 5 ud af 5 stjerner hos Trustpilot

o   Eksklusiv

o   Designet i et sleek-design – gør den nemmere at holde ved, og samtidig nemmere at komme helt ned til roden (hovedbunden), så du kan opnå et glattere resultat.

o   Vejer kun 240 g.

o   3 meter lang drejeledning.

o   Hurtig opvarmning – blot 5 sekunder.

o   Keramiske varmeelementer.

o   Touch temperaturindstilling.

 

 

 

 

 

 

 

 

HH SIMONSEN® True Divinity MK2 Straightening Iron

Dette glattejern fra HH Simonsen er et ekstraordinært glattejern, som er yderst professionelt.

Glattejernet har dobbelte titanium- og teflon oliebehandlede pladder, hvilket gør den mere effektiv og skånsom at bruge.

Man kan selv vælge mellem temperaturen, som er mellem 120 og 200 grader, og den går automatisk i sleep-mode, hvis du skulle glemme at slukke for den. Man kan også slukke for selve glattejernet uden at skulle trække stikket ud af stikkontakten – den har en 3 meter lang gummiledning.

 

Detaljer og fordele ved HH Simonsen® True Divinity MK2 Straightening Iron:

 • 5 ud af 5 stjerner hos Trustpilot

o   En smuk shimmer effekt.

o   Opvarmes på små 10 sekunder.

o   Ægte forkælelse – forener æstetik, kvalitet og skånsomhed.

o   Man kan selv vælge temperatur – mellem 120 – 200 grader.

o   Skånsom mod håret.

 

Sådan skåner du dit hår bedst

Når du glatter dit hår er det en god idé at komme noget varmebeskyttende spray i dit hår inden, da glattejernet som regel har en høj temperatur, der ligge cirka mellem 180 til 230 grader. Hvis ikke du bruger varmebeskyttende kan dit hår i værste tilfælde knække af – det gør det naturligvis også sværere at opnå længere hår. Varmebeskyttende hårprodukter kan også fås som creme.

 

Men hvordan skal man så gøre det?

Først vasker du dit hår og herefter tørrer med et håndklæde. Så fordeler du din varmebeskyttende spray godt ind i håret og lader dit hår tørre lidt ekstra. Herefter kan du glatte, krølle eller lave bølger med dit glattejern.

 

Hvilken varmebeskyttende spray skal jeg have fat i?

Der findes uttalige produkter til håret, heriblandt også hårprodukter indenfor varmebeskyttelse af håret. Varmebeskyttende spray kommer i forskellige temperaturer, hvor de fleste kan klare op til 230 grader, men de fleste produkter er dog med udgangspunkt op til 200 grader.

 

Få volumen med dit glattejern

Opnå volumen med dit glattejern, hvis du ønsker, at dit look skal være lidt anderledes end hvis du ”bare” glatter det.

Ved hjælp af en føntørrer, en rund børste og noget hårspray kan du få det ekstra du måske leder efter. Først vasker og føntørrer du dit hår, så det nærmest er helt tørt, inden da deler du håret op i cirka 5 sektioner. Så føntørrer du dit hår fra rod til spids og roterer den runde børste gennem håret, Herefter tager du dit glattejern og bevæger det fra hovedbunden (roden) ud til spidserne i en opgående bevægelse. Når det så er gjort slutter du af med din hårspray – så nemt er det.

 

Hvilken slags glattejern skal jeg vælge?

–          Hvis du har kort hår er plader, der er smallere end 2,5 cm perfekte, så du kan komme helt tæt på hårroden.

–          Den mest normale brede er 2-2,5 cm. Det er den perfekte størrelse for de fleste.

–          Hvis du har langt og kraftigt hår er plader, der er bredere end 2,5 cm perfekte.

 

Krøl dit hår med et glattejern

Et glattejern kan altså også bruges til andre ting end at glatte dit hår. Den kan nemlig både bruges til at give noget ekstra volumen, og til at krølle dit hår med – ligegyldigt hvad længde dit hår har.

Hvis du er til store krøller skal du vælge et glattejern, hvor pladerne er forholdsvis store, og hvis du vil have små og enkelte krøller skal du vælge et glattejern, hvor pladerne er forholdsvis små.

Ligesom ved et krøllejern, kræver det naturligvis øvelse, hvis du vil blive god til at lave krøller.

 

 

Sådan glatter du dit hår bedst

Hvem vil ikke have smukt, glat og skinende hår? Hvis du ønsker et helt glat resultat, når du glatter dit hår skal du vælge en hårstyle uden etager, da du uden etager får helt glat hår.

Når du glatter dit hår skal du passe meget på, at du ikke brænder håret eller din hovedbund, da et glattejern er meget varmt. Pas på med hverken at bevæge dit glattejern for hurtigt eller for langsomt. For hurtigt gør, at dit hår ikke bliver helt glat, og du derfor skal ”køre glattejernet gennem” håret flere gange, hvilket ikke er sundt for håret. For langsomt kan simpelthen gøre sådan, at du kan risikere at brænde dit hår af.

 

Tips og gode råd i forhold til glatning af håret

 1. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at du har et godt glattejern. Der findes glattejern, der har plader af jern, og så findes der dem, der har keramiske plader, som oftest også er lidt dyrere – men det er det værd, hvis du vil bevare dit hårs styrke og glans.
 2. Brug en varmebeskyttende spray, før du går i gang med at glatte dit går, så du skåner dit hår og holder din glans og styrke. Varmebeskyttende spray (eller creme) kan altså gøre en kæmpe forskel for dit hår – der er dog logisk nok forskel på, hvilket varmebeskyttende hårprodukt du vælger at benytte dig af.
 3. Hvis du bruger den laveste varmeindstilling skåner du naturligvis også håret. Det tager selvfølgeligt også lidt længere tid, men i sidste ende betaler det sig at bruge de ekstra minutters længere tid. Der er nærmest ingen vej udenom, hvis dit hår først er blevet skadet.