DAMEKLIP INSPIRATION

Dameklip kort gråt hår
dameklip kort hår brun
Dameklip kort gråt hår
dameklip krøller
dame pageklip

Damefrisør Herning

Vi kvinder er som oftest ret forfængelige. Derfor glæder jeg mig til at tage dig under kærlig behandling i min frisørstol, da jeg altid yder mit allerbedste, for at du får den klipning og/eller farve, som du ønsker. 

Dameklip i Herning centrum, til priser du gider 


Min salon er centralt beliggende på Ringstedvej (ved Kiwi og Herningholmsskolen). Den centrale placering betyder dog ikke dyre huslejer, da min salon ligger i forlængelse af min hjem. Det betyder tilgengæld at priserne har fået et ekstra nøk ned. Det kalder jeg for priser du gider


Parkering lige ved døren (bogstavelig talt)


Jeg har placeret min salon i en tilbygning for enden af indkørslen. Det betyder at du ved hver behandling, går direkte fra bilen og ind ad indgangen. Derfor kan du altså også med ro i sjælen, bestille både håropsætninger o.l. da regn, slud og blæst sjældent vil nå dit hår, da du kan gå direkte ud i din bil. Er du på cykel, kan jeg ikke give vindblæst-hår-garanti, men du er selvfølgelig stadig mere end velkommen i salonen, hvis du foretrækker cyklen :)Du får først lov at gå, når du er tilfreds

Jeg kan godt afsløre at jeg ikke klipper mig selv - jeg går også til en frisør, omend man kan kalde det en konkullega. På den måde kan jeg, trods mit erhverv, sagtens relatere til ønsket om at være fuldt ud tilfreds, når andre skal have fingrene (og saksen) i håret. Derfor får du først lov til at forlade min salon når du er tilfreds. Jeg går gerne det ekstra skridt for at du bliver eller forbliver min faste kunde. For når alt kommer til alt, handler det om resultaten og fagligheden - og her er jeg kompromisløs i min tilgang.
Anmeldelse
Dato
Beskrivelse
Virkelig meget profesionel behandling, hvor der er stor omhu og kvalitet ned i mindste detalje.Der bruges den nødvendige tid, og man går derfra med stor velbehag.