Herrefrisør Herning

Leder du efter en hurtig klipning? Eller elsker du at der bliver kræset for dit hår og at der er god tid? Uanset hvad du er på udkig efter, vil jeg gøre alt for at matche dine ønsker, når du bestiller en tid i min salon. Nogle mænd skal bare have deres klipning overstået, mens andre er mere forfængelige. Hos mig er der plads til både du og dig.

Nem tidsbestilling online 

Hvis ikke du vil ulejlige dig med at ringe, kan du bestille en tid online på nembooking – let og bevkemt. Her kan du se ledige tider til herreklip og andre behandlinger, som er skræddersyet til herrer.

Parkering lige ved døren (både cykel og bil)

Hos mig behøver du ikke gå langt, stille p-skiven eller frygte at dit hår bliver vindblæst. Min arbejdsplads ligger nemlig i mit eget hjem, så du nemt kan parkere lige ved døren både med cykel og bil.

Herreklip til en lille pris

Jeg har den 4-årige officielle frisøruddannelse, men har dog valgt ikke at skrue priserne vildt op. Derfor kan du altid blive klippet til en meget konkurrencedygtig pris. Det burde nemlig ikke gøre ondt i pungen at gå til frisøren, men derimod give en god fornemmelse hvor du føler du får fuld valuta for pengene.